Suzanne – endnu engang

Trangen til at videregive mine smårefleksioner om mig selv og livet i almindelighed til “Skyen” derude er blevet for stor. Det er åbenbart blevet en indgroet vane for mig engang imellem at give lyd fra mig her på bloggen, når noget gør særligt indtryk, så her er jeg igen. Desuden har det også rykket lidt i mig, når folk siger, at de savner min blog og opfordrer mig til at fortsætte, så engang imellem vil jeg alligevel være at finde her.

Det som har fået mig igang i dag er et essay i gårsdagens Information, som bl.a.fortæller om, hvordan vi mennesker i rotteræset efter forbrugsgoder og i at overgå hinanden negligerer vores sjælelige behov :

DSCN5292-crop

Og jo, forfatteren er Suzanne Brøgger. Hende har jeg læst gennem et langt liv, lige fra “Fri os fra Kærligheden”  til hendes senere, mere filosofiske og reflekterende bøger. Hun er en del af mit livs bagage, kan man sige. Hun har altid fascineret mig, både fordi hun skriver kloge bøger, men også fordi hun så fantasifuldt og stilfuldt har formået at iscenesætte sig selv gennem fotos og performance, lidt i stil med Karen Blixen. Og midt i det hele fornemmer man, at hun trods det er et meget privat menneske, som har bevaret sin integritet.

Hun er smuk både som ung og gammel. Her er et par fotos lånt fra Information.dk.

Brøgger1

 

Brøgger2

 

 

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

5 kommentarer til “Suzanne – endnu engang”

  1. Så skønt at høre fra dig igen, søde moster. Interessant læsning:-)

    Nu varer det ej heller længe, før jeg bidrager med lidt fra min blog, bl.a. omkring problematikker, inklusion ift. et autismebarn;-) Tænker at jeg får lagt en smule
    ud i løbet af ugen:-):-)

    Stort kram herfra;-)

  2. jeg måtte jo lige prøve, og der var bid. Ja hun er en skøn quinde – der går ikke 12 på dusinet af hendes slags.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s