Om mig

Bor sammen med min mand og to katte i Mellerup uden for Randers med en dejlig udsigt ud over fjorden.
Pensioneret indvandrerlærer.
Oversætter.
Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn – blandt andet.

Hvorfor har jeg en blog.
Jo, fordi jeg er fascineret af blogmediet, og fordi jeg synes det er sjovt at skrive lidt om hvad der rører sig i mit liv og i mit hoved. Og så er det jo ekstra dejligt, når nogen gider kommentere mine skriverier.

Reklamer

8 kommentarer til “Om mig”

 1. Det var lidt svært at finde frem til kommentarfeltet, men som du kan se lykkedes det.
  Din beretning om en bodekone er det sønderjyske er en meget fin lille skildring. Hendes glæde over Genforeningen er forståelig, selvom man nok skal have oplevet den, for virkelig i dybden at fatte den.
  Din blog er generelt et besøg værd.

 2. Tak for nogle gode sider. Nyder at læse hvad du får skrevet..Jeg synes du har en blog der er værd at besøge..Håber du snart lægger mere på siden..Vil forsøge at følge dig og dine indlæg her på bloggen..

 3. Hej.
  Jeg kan ikke lige finde et sted hvor jeg kan kontakte dig så skriver her.
  Når du deltager i ABC scandinavia må du meget gerne linke til selve indlægget som du skriver end linket til din blog overordnet.

  Mvh
  Ilhja
  abcscandinavia.blogspot.com

 4. det har været en stor fornøjelse at læse om glæden ved jane austen. her i huset har det i mange år været en af vores meste læste/sete/dvd er. vi har selv for mange år siden stået og set på huset. tak for blokken- jeg glæder mig til at følge med.
  hilsen bodil

 5. Hej Anna Marie,
  Jeg har givet dig en blogaward, fordi jeg godt kan lide at læse om dit liv ved Randers Fjord. Jeg bor selv i Randers, og kommer i øvrigt en gang imellem til Mellerup med bogbussen.
  Jeg håber, at du vil give awarden videre og dermed være med at at udbrede kendskabet til nogle af de gode og interessant blogs, der ikke har så mange læsere.

 6. Hej! Jeg kan se, at du oplevede “Vinterkrigen” i 1978. Jeg skal lave et indslag om snestormen. Vil du give mig et kald? Vh. Marendine Ladegaard, Danmarks Radio, 28547651

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s