Urtepostej

Det er sjovt at eksperimentere med at lave mad. Det er især sjovt, når man først skal til byen og købe ind om et par dage og er nødt til at lave mad efter de forhåndenværende søms princip. Igår aftes var der hovedsagelig lidt champignons og blegselleri at gøre godt med, men det blev alligevel til denne velsmagende urtepostej serveret med brasede kartofler med fintklippet purløg.

DSCN5593Ca. 300 g champignons, 2 stilke blegselleri, 2 løg, 2 fed hvidløg, 2 æg, 100 g knuste hasselnødder, 2 spsk. sojasauce, smør, salt, peber, paprika.

Champignons, blegselleri, løg, hvidløg hakkes fint og koges let møre i en spsk. smør. Røres derefter sammen med nødder, sojasauce, æg, salt, peber og paprika og bages i ovnen ved 175 grader i 35-40 minutter.

I aften må jeg så lægge hovedet i blød igen, for først i morgen skal vi ud og skaffe friske forsyninger til huse.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

One thought on “Urtepostej”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s