Termostaten svigter

Min indbyggede termostat fungerer meget dårligt her i varmen, så husets vinduer og havedøre står vidtåbne, ventilatoren er også sat i gang, og jeg har iført mig det mest luftige antræk, jeg har, dvs. en tynd, let, indisk kjole købt engang i Italien under lignende omstændigheder. Den er særdeles behagelig, men i nogle rædsomme farver og absolut ikke køn, så jeg følte mig derfor ikke helt på højde med situationen, da jeg stadig iført kjolen måtte åbne døren for en uventet gæst. Hun tog det dog pænt og lod som ingenting, men forfængelig er man jo stadig, selvom det er svært “at pynte en savbuk”, som min gamle mor plejede at sige, når hun skulle klæde sig på til en festlig lejlighed.

Det er også varmen, der gør, at jeg i nogen tid har forsømt min blog. Men jeg er her endnu og skal nok snart tage mig sammen. Vi ses og fortsat god sommer!

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s