Skovhindbær

Det er søndag eftermiddag, og vi er på spanden, for vi har hverken jordbær eller hindbær til vores is. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er bær-entusiaster her i huset. I haven har vi kun ribs og en smule solbær. Sidstnævnte har husbond næsten gjort kål på, mens jeg har planer om snart at fremtrykke noget ribsgelé. Dette smager fint på is, men ikke ribsene in natura. De er for sure. Men så får jeg en lys ide. Skulle der måske være modne skovhindbær i Støvringgård skov? Så vi drager derhen med en plasticpose. Jo minsandten, enkelte er modne, nok til en lille portion til isen.

Hindbær

Nu vi er her, skal vi selvfølgelig også gå en lille tur i skoven og opdager en lille sti, vi ikke har lagt mærke til før. Den fører ned til en lille romantisk skovsø med en gammel frønnet bænk. Her sætter vi os og kommer i vores begejstring over dette fantastiske sted til at spise bærrene.

Skovsø2 (2)

Skovsø1

Der blev ikke bær til isen denne søndag eftermiddag, men vi må snart hen i skoven igen, når alle bærrene er blevet modne. Det varer  heller ikke længe, før vi skal en tur i Ø Bakker og plukke blåbær.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s