Hæklet lampeskærm m.m.

Den gamle keramiklampe er egentlig mere sjælden end køn, og det er skærmen vist desværre også, men lampen er et gammelt arvestykke, og en skærm skal der jo til, når den gamle  er blevet for gammel og grim. Og her er så min nye hæklede kreation inspireret af den forrige hippie-model, som blev udtænkt engang i halvfjerdserne.  Men skærmen spreder et smukt, gyldent lys om aftenen. Jeg er blevet hooked på at hækle, bare at sidde og nørkle fredeligt med en lille hæklenål og et par nøgler garn uden at få ondt i skuldre og nakke. De næste projekter bliver nok en lille smart jakke og en tevarmer til søster:

DSCN5184

Den største rododendronbusk jeg kender er forlængst sprunget ud. Vi måtte lige standse på vejen ind til byen for at forevige blogskriveren i egen høje person foran rododendronen på konventualindernes gamle kirkegård ved Støvringgård Kloster: DSCN5156

På vejen foran Støvringgård er der skilte, der reklamerer for årets sommer-festspil. Det er amatører, der opfører ‘Annie get your Gun’. “When I’m with a pistol, I sparkle like a crystal, yes I shine like the morning sun¨ – jeg husker endnu linjerne fra pladen, som vi spillede igen og igen på radiogrammofonen derhjemme i teenage-årene. Min veninde og jeg, som så alt hvad der var værd at se i byens biografer dengang i fjernsynets barndom, så sikkert filmen med Betty Hutton i rollen som Annie mere end én gang. Senere så jeg musicalen i København med Daimi som Annie, en Super-Annie, der var som skabt til rollen

DSCN5171

Tilfældigvis og heldigvis så jeg oppe fra terrassen for nogle dage siden skoleskibet Danmark, desværre uden sejl på, mens det sejlede forbi ude på fjorden efter at have aflagt besøg i Randers:

DSCN5176

 

 

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

2 kommentarer til “Hæklet lampeskærm m.m.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s