Løkke til

Jeg er utrolig træt af at høre om og se billeder af den lille nussede tyksak i den krøllede habit. Kunne det dog ikke snart løkkes for dem at finde en afløser, men man påstår jo, at han skulle være en så fantastisk politisk begavelse??  Tænk bare på hans optræden på talerstolen på COP15 klimatopmødet i København.

I dagens ‘Information’ kan man læse en artikel ‘Lettere at være statsmand end statskvinde’, som slutter med følgende udtalelse af lektor i anvendt filosofi Henrik Jøker Bjerre:

¨Forestil dig, at det kom frem, at Helle Thorning på et hotelværelse for offentlige midler havde drukket sig fuld, købt porno og røget så meget, at gardinerne skulle til rensning. Nej vel? Det ville være så bizart, at man næsten ikke engang kan forestille sig det, men formentlig ville man i mindelighed være blevet enige om, at det bedste var, at hun trak sig uden at gøre alt for meget ud af det. Det er ret tydeligt, at vi stadig kører med dobbelte standarder¨.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

5 kommentarer til “Løkke til”

  1. Enig! Kvinder skal ikke være mindre ordentlige, end samfundet generelt forventer af dem, men samfundet skal stille nøjagtigt de samme krav til mænd. Det ER da underligt, at mændene ikke selv kan se, hvor ulækre de er, når de opfører sig som en vis politiker – og det er der jo faktisk en del af dem, der gør.

  2. Ja, nu er man begyndt at mane kritikerne til ro, anklage dem for “blodrus” og jeg ved ikke hvad. Jeg synes endelig, Venstre skal beholde ham som formand. Det kan da blive enden på det parti, som jeg i hvert fald ikke har noget at bruge til. Og så kan jeg simpelthen ikke forstå, at man kan se så lidt velklædt ud, hvis man er blevet ekviperet for slige summer. Her i huset ville vi kunne have fået 4 biler for de penge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s