Små fester – glade gæster

Svigermors gamle scapbog med diverse udklip fra aviser og blade om familiens liv gennem tiderne var alligevel ikke gået tabt under en af vores flytninger. I dag fandt jeg den under en stak papirer i kælderen, og jeg kom rigtigt i det nostalgiske hjørne, da jeg genså de gamle, mørnede udklip, som desværre er ved at smuldre. Men det er jo herligt, at man i dag kan scanne og digitalisere de gamle historier og billeder og bl.a. vise dem på sin blog.

Her er fra ungdommens dage et par udklip fra Politiken, hvor Finn og jeg til ære for fotografen står og forestiller at skulle lave løgsuppe i køkkenet i vores lille bondehus i Brøndbyøster. Anledningen er, at vi har vundet i en konkurrence om forslag til en god fest, og dem holdt vi mange af i vores lille, lavloftede stue i bondehuset. I dag undrer jeg mig over, hvor mange mennesker der kunne rummes der, ovenikøbet var der efter festen undertiden nogle der overnattede.

Præmien i konkurrencen var såvidt jeg husker en kasse rødvin.

Fest vinder

Mens vi boede derude, opdagede vi en dag i Politiken denne lille vignet af vores hus.

Vignet hus

Der var trivsel det lille hus, og både vi selv og vores familie og venner mindes ofte de hyggelige og festlige stunder, vi havde sammen der.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

2 kommentarer til “Små fester – glade gæster”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s