Ugedage

Sidste uge bød på sygebesøg samt besøg hos øjenlæge, tandlæge, hørespecialist og dyrlæge.  Jo, alderens gebrækkeligheder lægger beslag på ugedagene.

Men denne uge er startet i særdeles fin stil med rengøringshjælp – en helt ny og herlig fornemmelse at få hjemmet shinet op uden at røre en finger – efterfulgt af den ugentlige træning i motionscentret. Og i dag er jeg netop vendt hjem fra biblioteket og har smidt mig i sofaen med en stak herlige bøger.

DSCN4563

For at slappe af oven på byturen har jeg kastet mig over Christian Tornbakkes – alias Christian Grøndals – ‘Det godes Pris’, hvis hovedperson lader til at have Helle Thorning-Schmidt som forlæg. I virkeligheden synes jeg, at indholdet er usmageligt, at bogen er dårligt skrevet og handlingen usandsynlig, men nu er jeg kommet igang, så …. .

Khaled Hosseini har jeg tidligere haft glæde af at læse, så den bliver næste punkt på programmet, og efter mit nylige besøg i Det sixtinske Kapel ser jeg frem til at fordybe mig yderligere i Michelangelos værker i Mogens Nykjærs bog.

The Book of the Secrets af Bhagwan Rajneesh er fra min egen reol. Den omhandler tantriske teknikker, som kræver fordybelse, så den har jeg været i gang med i længere tid. For tiden drejer det sig om, hvordan man kan bruge åndedrættet til at standse tankestrømmen og opnå meditation.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

4 kommentarer til “Ugedage”

  1. God idé at I har rengøringshjælp – der er så meget andet og mere spændende at bruge tiden på. The Book of the Secrets lyder som en bog for mig. Jeg må en tur på biblioteket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s