I like 2.

Jeg har lige været i haven for første gang i år, har fejet terrasse , pudset vinduer og vasket fortrappen. Det blev også til denne lille buket, ovenikøbet med en lille myre i krokussen. Dem har jeg lige hørt i radioen skulle være en stor delikatesse og fik også anvisning på, hvordan man fanger dem og laver bøffer af dem. Men det er vist ikke lige noget for mig.

forårsblomster

Og så er det vist på tide igen lige at lave en liste over nogle af de sager, som jeg kan lide og som sætter kulør på tilværelsen:

smarte og behagelige sko, solsortesang, vinduesplads i stillekupe, Nat King Cole, Jeff Bridges, morgenkaffe med friske rundstykker med smør, Gustav  Mahlers 1. Symfoni, patchouli, Knausgård, liljekonvaller, lugten i en nyudsprungen bøgeskov med anemoner, fodnusseri, smørdampet spidskål, Søren Ulrik Thomsen, duft af nyvasket baby, Thelonius Monk, Armagnac, hjemmebagte vafler med hindbærsyltetøj, Alpesymfonien, lathyrus blomster.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

4 kommentarer til “I like 2.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s