De mest populære

Jeg har lige modtaget året statistik fra WordPress.com, den udmærkede server som huser min blog. Heraf fremgår, at bloggens 4 mest besøgte sites i 2012 er følgende:

1. Hvidsten-Gruppen 1

2. De blå Øjne

3. Maleriudstilling – Poul Anker Bech

4. Kar til udendørs bad

Disse er nu ikke de bedste indlæg, jeg har bragt, synes jeg, men det er jo nok de emner, der er søgt mest på.

Endvidere kan jeg med tilfredshed konstatere, at bloggen en dag i april har haft ikke mindre end 351 besøg. Så mange besøgende er dog ikke hverdagskost, en 60-100 besøg om dagen er mere normalt. Men dette er fuldt ud tilfredsstillende. Jeg skriver hovedsagelig blog til ære for mig selv og mine nærmeste og for at strukturere min hverdag, og derudover er det bare skønt, at andre også gider læse den og ovenikøbet responderer engang imellem. Så jeg fortsætter ufortrødent med bloggen i det nye år.

Om lidt skal jeg afsted for at byde 2013 velkommen i champagne, men ønsker forinden alle mine rare bloglæsere et rigtigt godt nytår!

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

3 kommentarer til “De mest populære”

  1. Du skal endelig skrive løs! Det er jeg sikker på, at vi er mange, der mener. Det er interessant med statistik, ikke? Man kan også se, at kommentarer er toppen af isbjerget. Mange læser med uden at kommentere. Det kan jeg også godt selv finde på 😉

  2. Kære Anna Marie, rigtig godt nytår. Ja, det er sjovt at se, hvilke søgeord, der fører andre til ens blog. I går var det hos mig “sjove ideer til hjemmet”, selv om det ikke er det, jeg gør det mest i. KH

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s