Strik og P1

Jeg er ved at lægge an til de lange vinteraftener og er gået i gang med et nyt strikketøj. Dette er begyndelsen til en lang, lun cardigan.

Den kommer til at tage sin tid, men jeg stiler efter at få den færdig til jul. Imens jeg strikker, lytter jeg til god musik eller til P1, hjemmets højskole som Jacob Haugård kalder det. Fed hygge!  I den forbindelse dog et lille surt opstød. Hvorfor forstyrrer man indholdet i udsendelserne med alle disse jingler, og hvorfor mumler folk eller taler ikke direkte ind i mikrofonen, eller hvorfor indstiller man ikke mikrofonerne korrekt? Alle disse ting bliver man opmærksom på, når man ikke hører så godt som man gjorde, da man var ung. Og det er vigtigt at gøre opmærksom på det, da hovedparten af P1’s lyttere nok er ovre den første ungdom.

Jeg er desværre ikke så dygtig til at strikke, at jeg kan strikke og se fjernsyn samtidig,  ellers ville jeg have gjort det i aften, når jeg skal se Matador. Det er vistnok tredje gang jeg ser den, men til min overraskelse har jeg opdaget, at den stadig er god og bevægende og ikke det mindste tæerkrummende. Og desuden er det sjovt at vide, at en stor del af Danmarks befolkning sidder og kigger på de samme historier om vores fælles fortid.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

2 kommentarer til “Strik og P1”

 1. Hej Anna Marie – sikke et dejligt strikketøj du er igang med. Det bliver helt sikkert en flot og lun cardigan – og sikke nogle dejlige farver.

  Kh Annette

  1. Hej Annette
   Dejligt med de pæne ord fra en strikkekyndig.Jo, jeg er blevet hooked på at strikke, synes at det er rigtigt sjovt og hyggeligt, og det går helt godt, selvom det er mange år siden jeg sidst for alvor havde gang i pindene. Indtil nu er der kommet et par ret smarte kreationer ud af det, synes jeg selv.
   Håber du trives oppe i Frederikshavn og

   kh AM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s