Regnvejrsdag

På sådan en dag er computeren en nyttig ting. Man kan f.eks.blive orienteret om, at det annoncerede skybrud heldigvis er aflyst. Alligevel er vejret gråt og regnfuldt og egnet til at begynde at strikke en lun efterårstrøje. Jeg fandt opskriften på en smart én på “Hjemmets” hjemmeside og er allerede kommet godt i gang, ikke i rosa men i en støvet grøn efterårsfarve:

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

3 kommentarer til “Regnvejrsdag”

  1. Til lykke med strikketøet – sikke en sød model – trøjen altså. Den bliver helt sikker god med de ribborter – og en støvet grøn er perfekt.
    Kh Annette

      1. Jeg ved ikke om jeg er strikkemester – men jeg må indrømme at jeg strikke meget og elsker det. Er i øjeblikket igang med en herretrøje i str. XL på pinde nr 3 – det er mange masker – men jeg hygger mig. Jeg har fundet et sted på nettet hvor jeg køber garn – Garnudsalg.dk – det er billigt og en fantastisk kvalitet. jeg har købt 500 g Højlandsuld for kun 165,00 kr. + fragt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s