Harry Hole

Hvorfor hedder rigtigt gode krimi-opdagere Harry. Tænk bare på Dirty Harry og såvidt jeg mindes endnu flere, som jeg ikke lige har present nu. Men i hvert fald er der Harry Hole, som jeg lige nu spændt følger i Jo Nesbøs nye “Genfærd”. Som sædvanlig en grum, grum historie- egentlig for grum til mit gemyt, men så fantastisk velskrevet og spændende, at siderne nærmest vender sig af sig selv. Så lige nu har jeg hverken tid til at spise frokost, putte i opvaskemaskinen eller lægge tøj sammen, men må lige have check på, hvordan Harry klarer sagen med Oleg, Rakel, Michael Bellman og alle de andre.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

2 kommentarer til “Harry Hole”

    1. Når jeg er færdig med den må vi prøve at løse evt. løse ender i fællesskab. Men ellers har jeg fået infiltrationer i nakken af at sidde med tilbageholdt åndedrag og studere den samt at prøve at finde ud af min nye touch mobiltelefon med en masse funktioner samt tyde opskriften til mit strikketøj. Håber alt går vel dernede hos Berlusconi og hans gale streger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s