Ondt i ryggen

Det falder mig umiddelbart svært at finde på  noget at skrive om et emne, der begynder med ‘O’. Efter de mange valgudsendelser i TV falder ordene Ordgejl eller Ordskvalder mig ind, for jeg er allerede så lang tid før valget træt af at høre på politikernes skænderier og vidtløftigheder, men heldigvis kan jeg jo bare slukke for tossekassen samt nøjes med at læse kultursiderne i avisen og så til valget stemme på det parti, som jeg allerede har bestemt mig for.

Og lige her og nu er det faktisk mere relevant for mig at fortælle, at jeg har rigtigt ondt af mig selv, fordi jeg har ondt i ryggen, et dumt hold i lænden, der forhindrer mig i at lave andet end  at sidde stablet op i sofaen med en bog eller den bærbare på skødet samt indtage smertestillende medicin, hvilket jeg ikke ynder. Jeg fejler normalt ikke noget – syv, ni, tretten – og er en meget dårlig patient. Patient betyder jo at være tålmodig, hvilket jeg absolut ikke er, for nu har dette varet i 6 dage.

Men i morgen er det hverdag igen, og så skal der bestilles tid hos kiropraktoren lige så snart hun åbner.

God søndag!

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

7 kommentarer til “Ondt i ryggen”

  1. Ønsker snarlig god bedring og at kiropraktoren kan hjælpe! Jeg kender situationen fra egen krop og har heldigvis i år stiftet bekendtskab med en rigtig dygtig behandler. Helt i orden at have ondt at sig selv i en sådan situation, når man ikke kan bevæge sig uden at blive mindet om sin egen dårligdom.

  2. Jeg forstår fint dine overvejelser om politikerord. Mit o-valg blev ordvalg.
    Ikke godt at have ond i ryggen – det går forhåbentlig over igen. Som ung havde jeg ofte hold i ryggen, men efter at have læst om at sydhavskvinderne ikke havde det fordi de gik vuggende, lærte jeg at slappe af, hvilket faktisk betød at jeg stort set ikke siden har haft hold i ryggen. Jeg tilstræbte at gå som de nævnte kvinder, og det er ikke foreneligt med spændte rygmuskler. Tror jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s