Årstider i Danmark

Det er nemt nok nu i denne skønne sommertid at være rigtig sentimental og hævde, at Danmark med sine 4 forskellige årstider har det bedste klima af alle, og at det er her, man allerhelst vil bo. I vinter da snevejret rasede allerværst og bilen kørte fast i driverne, og der skulle slæbes brænde ind, mente jeg vistnok ikke det samme, men her på afstand synes jeg såmænd det var rigtigt hyggeligt at sidde inden døre med en god bog og kigge ud i snevejret:

Eller gå en rask tur og kigge ud over den isdækkede fjord:

Men så kommer foråret, og man glemmer hurtigt alle vinterens trængsler:

Og om sommeren kan man besøge nogle af de skønne steder her i landet, f.eks. tage en sejltur på Silkeborg-søerne med besøg på Himmelbjerget:

Eller vande blomsterne på terrassen:

Og om efteråret lidt vemodigt betragte skyerne og svalerne der samles for sammen at flyve mod varmere himmelstrøg:

Læs om andre emner der begynder med ‘Å’ her.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

4 kommentarer til “Årstider i Danmark”

  1. Det er dejligt at læse om – og især se billeder af årstiderne. Jeg kan særligt godt lide beskrivelsen af, hvorledes man ret hurtigt får vinterens trængsler på afstand.

  2. Sikke nogle dejlige billeder du har taget! Jeg tror det er meget godt, vi har vores årstider – tænk hvis vi boede i troperne, hvor der er grønt altid. Nu sætter vi rigtig pris på sommeren 🙂
    Kh

  3. Flot Å valg, jeg holder af alle vores årstider, selv om de glider over i hinanden, er de hver sit særpræg, og de sætter hinanden så smukt i relief. 🙂

Skriv en kommentar