Jylland i påskevejr II

Vi har gjort det til en sport her i huset at finde upåagtede naturperler i omegnen af hvor vi bor. 2. påskedag var vi på køretur med nevø og fandt frem til denne herlighed.

Man kører fra Randers ud ad en af de 13 landeveje mod Hadsund. Her kører man over broen over Mariager Fjord og drejer til venstre mod Hobro. Men i stedet for bare at køre ud ad den slagne landevej, drejer man kort efter til venstre mod Stinesminde og fortsætter herefter langs med fjorden mod Bramslev Bakker, hvor vi havde planlagt at indtage kaffen i cafeen der med deres orgie af hjemmebag.

Det var vores naturkyndige nabo,som havde givet os et hint om denne smukke rute. Og jeg må sige vi blev ikke skuffede. Se blot disse fotos fra ruten, som foregik ad en ret smal grusvej helt nede langs fjorden. Vi takkede vores gud og skaber for, at der kun var meget lidt modgående trafik:

Og flere steder var der masser af hvide og blå anemoner, markvioler og kodriver:

Sultne efter alle strabadserne gjorde vi et godt indhug i kafeens hjemmebag:

Til gengæld fik vi kun te og en ostemad til aftensmad.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

4 kommentarer til “Jylland i påskevejr II”

  1. Min kæreste og jeg er også flittige brugere af den dejlige natur i Randers/Østjylland og Bramslev Bakker er et af vores favoritsteder. Hvis I ikke kender området omkring Granslev Ådal som ligger ved Hammel, så kan det varmt anbefales. Der er mange muligheder for ture i dette område.

  2. Hej AM
    Tak for sidst og tak for de flotte billeder du sendte mig.
    Vi kender også den rute du skriver om og har mange gange spist frokost og drukket kaffe i Bramslev Bakker – det er et af de skønneste steder vi har i Danmark og så lige i nærheden af hvor vi bor – hvor er vi heldige. Flotte billder
    kh Annette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s