En godt gemt naturperle

Igår da vi var på udkig i Midtjylland efter en hytte til vores årlige storfamilietræf, blev vi endnu en gang bekræftet i, at man ikke behøver at rejse verden rundt for at finde naturperler. De findes næsten lige for næsen af én. De er bare godt gemt. Oppe i nærheden af Viborg ved Hald Sø, som i forvejen er kendt for Dollerup Bakker og Hald Hovedgård, forfatternes tilholdssted, fandt vi på den østlige side af søen frem til denne lille idyl:

Stedet var lidt svært at finde frem til, en bom skulle løftes og de sidste 75 m skulle foregå til fods op ad bakken, men så åbenbarede sig denne herlige blokhytte, med plads til 30 personer, diverse semi-moderne bekvemmeligheder og en trappe ned til søen, hvor der lå en lille båd og gyngede, en stilhed som man ikke troede fandtes i et moderne samfund, diverse sjældne småfugle og ikke et menneske at øjne ud over os.

Behøver jeg at sige at vi har reserveret hytten? 

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

One thought on “En godt gemt naturperle”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s