Kvalificeret arbejdskraft?

22-årige Barialai Hassanzai fra Hjørring drog igår for anden gang til Helmand-provinsen for at gå i krig for Danmark. Han har taget 9. kl. og HF eksamen og har siddet i bestyrelsen for HK’s ungdom i Vendsyssel. Alligevel har Udlændingeservice givet ham afslag på permanent opholdstilladelse, med den begrundelse, at han ikke lever op til kravene om aktivt medborgerskab ……

Emily Childers-Brocks arbejder i dag i Socialministeriet, hun taler flydende dansk, har en dansk kandidatgrad, er dansk gift og har et barn. Alligevel har Udlændingeservice afvist at give hende permanent opholdstilladelse, med den begrundelse at hun mangler arbejdserfaring ……..

To historier fra Dagbladet Information fra i dag og i forgårs.

Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

One thought on “Kvalificeret arbejdskraft?”

  1. Gade vide hvor mange af os “rigtige” danskere der egentlig kunne blive i landet, hvis vi blev vurderet på samme måde? Er jeg måske aktiv nok som borger? Har jeg arbejdserfaring nok og af den rigtig slags? Ja, det giver stof til eftertanke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s