Zoneterapeuten

Zoneterapeuten i bestemt form fordi det her er min egen superdygtige zoneterapeut, jeg taler om, men der findes selvfølgelig mange andre dygtige af slagsen. Folk smiler ofte skævt og vantro, når jeg fortæller, hvad hun kan udrette af mirakler på min og andres krop. Heldigvis fejler jeg sjældent noget, men det er måske netop, fordi mine fødder bliver manipuleret grundigt hver 14. dag. For ikke så længe siden fik jeg et slemt hold i lænden og klagede min nød til hende, selvom jeg ikke regnede med, at det var den slags lidelser, hun kunne gøre noget ved, og jeg havde da også indstillet mig på at bestille tid hos fysioterapeut eller kiropraktor. Men hun sagde blot: “Det må vi have fjernet”, og så manipulerede hun så hårdt på siden af fødderne, at jeg hylede af smerte. Da jeg kom hjem, havde jeg det allerede bedre, og dagen efter var holdet totalt forsvundet.

En dag da jeg kom ud hos hende, stod der en ny webergrill på terrassen. Hun fortalte, at hun havde fået den af en taknemlig klient, som havde haft paradentose og skulle gennemgå en dyr operation hos en specialist i Århus. Hun havde klaget sin nød til zoneterapeuten, og selvom denne var skeptisk med hensyn til om en behandling ville virke, havde hun alligevel behandlet hende et par gange om ugen i månederne op til operationen. Da klienten kom ud til specialisten og lod sig røntgenfotografere før operationen, viste det sig at tilstanden havde ændret sig så meget til det bedre, at operationen blev annulleret.

Jeg kunne nævne flere utrolige eksempler på behandlingens virkning  og kan kun stærkt anbefale zoneterapi som behandlingsform.
Klik her og læs om flere emner, der begynder med Z.
Reklamer

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

4 kommentarer til “Zoneterapeuten”

  1. Hvor er det spændende at læse, Anna Marie! Det er dejligt, at du slap af med dit hold i lænden, og helt fantastisk at zoneterapi kan afhjælpe paradentose.
    Rigtig god weekend til dig!

  2. Dejligt at læse 🙂 Jeg har faktisk selv en uddannelse som zoneterapeut, og det lykkedes mig at “gøre en kvinde” gravid – hun havde prøvet i årevis og var på kanten af kunstig befrugtning. Men jeg kunne desværre ikke bruge uddannelsen så længe – jeg fik ondt i hænderne – måske starten på mine problemer med fibromyalgi og gigt allerede dengang for snart 20 år siden 🙂 – men det “underlige ” er, at jeg aldrig selv har brugt zoneterapi siden…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s