ABC: Gaver

30. Maj 2010

Petunia som bor i Bergen, Norge, bestyrer en sjov bogstavleg, som man kan tilmelde sig, og hvor man hver uge på sin blog kan bringe tekst og billeder, der begynder med et bestemt bogstav. I denne uge er det bogstavet G, det drejer sig om, og jeg har valgt ordet Gaver, fordi der foran mig på bordet ligger denne gave, som Finn og jeg skal have med ind til nevø, som har inviteret til fødselsdags-brunch. Pakken ser ud til at indeholde chocolade eller en bog, men det kan jeg jo ikke så godt røbe på forhånd.

Man kan jo også donere en gave til sig selv. Det gjorde jeg igår, selvom der snart ikke kan være flere sko i skabet. Men disse her fine damesko faldt jeg for, meget ulig de fornuftige sandaler, jeg ellers plejer at købe, men de var bare så nydelige og så går man supergodt i dem – ja man nærmest svæver afsted, og så passer de til en lille smart sommerkjole.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

11 kommentarer til “ABC: Gaver”

 1. Gaver, ja det er ikke så ringe endda. Sjovt at mine drenge ikke tænkte på det ord.

  Det er altid skønt at få gaver, men indimellem kan en gave til sig selv også gøre godt. ;o)

 2. Velkommen til ABC i ord og bilder!! Ordet gaver er helt perfekt!! Og gave til seg selv er jo genialt! Da får man jo akkurat det man ønsker seg;)
  Skoene dine er bare lekre, så keg kan forstå du bare måtte ha dem og litt plass i skapet er det nok om du bare ser ekstra godt etter!!
  Jeg setter deg på mr. Linky på nytt med direkte link til dette innlegget.
  Kjempefint innlegg:)

 3. Jeg har engang haft et par sandaler, der minder meget om dine, og dem var jeg helt vild med. Måske skulle man se, om man kunne finde … Det er sjovt, som moden går i ring, det er mindst 20 år siden, jeg havde mine.

 4. Jeg kan rigtig gode lide de sandaler du har købt dig, er næsten 100% sikker på at det er præcis de samme som mine kæreste har og som hun bruger meget flittigt :).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s