Hellere slække lidt på blogkravene …

27. April 2010

Nej, ikke noget med at indstille bloggen, selvom der lige nu ikke rigtigt er noget, der trænger sig på. Så hellere vise et af billederne fra min grønne ungdom, som dukkede op, da jeg rodede i bunken af fotografier fra mit lange liv.

Det stammer fra et kunstnerkarneval i Odd Fellow Palæet. Hele udstyret er hjemmefabrikeret, lige med undtagelse af cykelkæden om halsen. En fræk fyr mente, det var vel dristigt at illudere Nefertite med den opstoppernæse. Ikke desto mindre blev Nefertite fotograferet til BilledBladet ved siden af bl.a. Anna Karina, som var star i flere af Jean Luc Godards film og senere gift med ham.

Den lille festgruppe varmede op til aftenen allerede tidligt på dagen med at lave kostumer  i villalejligheden i Gentofte, hvor vi boede dengang, og hvor billedet er taget. En var rummand, en anden viking. Finn var kæmpebaby med et stort papmachehoved, hvor han kunne drikke  øl gennem et af øjnene. Det må jeg finde frem til en anden god gang.

Udgivet af

Anna Maries Skriveblok

Pensioneret indvandrerlærer, oversætter. Interesser: Bøger, film, katte, mennesker, eksistens, mad, yoga, meditation, sundhed, natur, historie, Randers og omegn.

One thought on “Hellere slække lidt på blogkravene …”

  1. Sikke et dejligt billede af dig – du ser gudesmuk ud og ja, det gør du stadig, men det er en anden livsfase her. Det lyder som et meget festligt karneval 🙂
    Kh til dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s